Kimi diyor VAR, kimi diyor yok. Sonuç , VAR gibi de yok ,yok gibi de var. Oyun kuralları hem var hem yok , Kimine var kimine yok , kimi zaman var, kimi zaman yok, kimi yerde var, kimi yerde yok, PENALTI, canım var’ımsı da yok’umtırak. Demokrasi demokrasimsi. Adalet daletimsi. var’mtırak yokumsu , yok’umtrak varımsı , kurallara göre bir yönetim ama  biraz idaremsi , bir sürümcemedir gidiyor…

Başakşehir - Galatasaray maçının hakemi Kadir Sağlam ve VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu  sağlam bir  maç  yönetemediler.

Müsabakada bir çok kırılma noktasını çözemediler.

18.dakikada Berkay Özcan'ın Lucas Torreira'ya  topla oynama mesafesinde olmadan yaptığı şiddetli hareket Kırmızı kart olmalı ve Başakşehir müsabakaya 10 kişi devam etmeliydi. Hakem sarı kart gösterdi var hakemi devreye girmedi.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Tete'nin pasını kontrol eden Ziyech, çok iyi bir vuruşla ağları havalandırdı temiz bir goldü.

Galatasaray karşılaşmanın 48. dakikasında penaltı kazandı. Kadir Sağlam kararlı bir penaltı çalmış olabilir ama VAR bu kararın incelenmesi konusunda çağırmalıydı, skora tesir edecek  yanlış bir penaltı oldu. Ve müsabaka 0-2 Galatasaray galibiyeti ile devam etti.

64. dakikada Başakşehir farkı 1'e indirdi. Dubois'nın vuruşunda Davinson Sanchez topu çizgiden çıkarmak istedi ancak meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Müsabaka 1-2 Galatasaray galibiyeti ile bitti.

Müsabakada hakemin  saniyeler içinde  bulunduğu pozisyondan vermiş olduğu kararları bi nebze anlarım ama  var hakeminin oturduğu yerden 16 açıdan izleyip yanlış kararı doğruya çevirmemesini anlayamıyorum. Verilen yanlış kararlar olmasaydı skor daha farklı şekillenebilirdi. Skora tesir edecek bir yönetim olduğunu düşünüyorum.