Gölbaşı Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı "Mahallede Şenlik Var" etkinliği düzenledi.

Fırat Çakıroğlu Parkında bu yıl 3. düzenlenen etkinlikte yüz boyama, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları gibi birçok aktivite yer aldı.

Şenlik kapsamında lokma ikramı, patlamış mısır ikramı ve geleneksel çocuk oyunu etkinlikleri çocuklarla buluşurken aileler içinde, el emeği ürünler yiyecek içeçek,2. el eşya, kıyafet, el sanatları, antika, örgü oyuncak, çeyizlik, takı gibi ürünler yer aldı.

Her yıl bahar ayında devam edecek ve eğlence heyecan dolu günler önümüzdeki yıllarda farklı mahallelere taşınacak. 'Mahallede Şenlik Var' sloganıyla yaşama geçirilen etkinliklerde, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte güzel zaman geçirip çeşitli oyunlar oynadı.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarın Cihat Ceylan düzenlenen şenlik alanını gezerek çocukların ve ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen üreten kadınların yanında olduklarını kaydederek, şunları dile getirdi:

"Çocuklarımızı ve üreten kadınlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, onların düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluğunu görmek, bizleri çok memnun etti. Çocuklarımızı ve Ailelerimizi yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaştırarak sosyalleşmeleri, eğlenceli bir gün geçirmeleri için muhtarlık olarak yeni etkinlikler düzenliyoruz. Her yıl mahallemizde yapacağımız bu şenliklerde müzik yayını, ikramlar ve yüz boyama etkinlikleri, el emeği ürünlerin satışı, sağlık taraması olacak. Dolu dolu bir program düzenledik. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum”

Etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Eşi Seher Odabaşı, İlçe sağlık Müdürü Ülgen Güllü, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri, Ziçev Vakfı, Çiğdemim derneği, Gölbaşı İHH gönüllüleri, Karşıyaka mahallesi Muhtarı Gülay Candemir, Hacılar Mahallesi Muhtarı Binnur Aykut, mahalle sakinleri katıldı.