“İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKSIN. GÖLBAŞI’NA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞSIN”

Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi yeni yönetimi tarafından mobbing uygulandığını iddia ettiği belediyede çalışan kadınların alt geçit üzerinde ot toplamalarına giderek destek verdi.

Şimşek, burada hem çalışan kadınları dinledi hem de onlarla birlikte ot toplayarak onlara yardımcı oldu.

Ot toplayan kadın çalışanlar; “Biz kimseye bir şey yapmadık. Hak etmediğimiz, emek sarf etmediğimiz hiçbir şey almadık” diyerek, kendilerine haksızlık yapıldığını dile getirdiler.

İNSANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN

Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslendi.

Şimşek, “Bunların amacı adalet, hak hukuk değil. Kadın eşitliği değil. Bunların amacı intikam almak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenmek istiyorum. Her çıktıklarında hak, hukuk, adalet, demokrasi, kadın eşitliği diyorlardı. Bugün Genel Başkan Özgür Özel Gölbaşı Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanının kadınlara yaptığı zulümlere gelip bakmasını istiyorum. Hak, hukuk, adalet bu ise eğer söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu insanlar ekmeğinin peşindeler. Bu insanlar, çoluğuna çocuğuna, evine ekmek götüren insanlar. Bu kadınlarımız yeni değil, yıllardır belediyede çalışan insanlar. Bizden önceki yıllarda işe girenleri işten çıkarmadık. Ama bunlar gelir gelmez onun bunun adamı, şu partili bu partili diyerek onlara baktılar. Çalışanın yanında olduk. Bugüne kadar vermiş olduğumuz özlük haklarını şimdiye kadar kimse vermedi. Ben buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. İnsanlarla uğraşmayı bıraksın. Gölbaşı’na hizmet etmek için çalışsın. Elini taşın altına koysun, Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirsin. Bahane üretmesin, işini gücünü yapsın” diyerek çalışanların yanında her zaman oldukları gerekirse onlarla birlikte çöp dahi toplayacaklarını belirtti.