Gerçekleştirdiği projelerle bölgeye değer katan Münür Ballı Gayrimenkul Anonim Şirketi , Beypazarı’nda gerçekleştireceği proje ile ilgili dev kampanya başlattı.

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılına Özel Ballı Gayrimenkul sahibi Münür Ballı tarafından başlatılan kampanya ile ev sahibi olmak artık çok kolay

Beypazarı’nda 1 buçuk emsal 6 kat yüksekliğinde 1+1 konut getirili yaptırım projesinin detaylarını anlatan Münür Ballı “Yüzde 25 arsa payı yüzde 75 müteahhitlik payı olmak üzere toplamda toplam 3250 konutluk bir proje. Projenin birinci etabı 818, ikinci etabı 1150 kişilik olacak” dedi.

 Projede ilk 50 hisseyi satın alacaklara yönelik özel bir fiyat belirleyeceklerini belirten Ballı “1+1 54 metrekareli daire getirili projemizin lansmana özel ilk 50 yatırımcımıza 99 bin TL’den satacağız” ifadelerini kullandı.

Daha önce ki projelerde Münür Ballı Gayrimenkul olarak yatırımcılarına bire dört kazandırdıklarının altını çizen Ballı Gayrimenkul sahibi Münür Ballı, “Elinizi çabuk tutarak bu projeden faydalanabilirseniz sizin çok karlı ve kazanımlı bir yatırım olacak. Kredi kartı ile de ödeme yapılabilir bankanın anlaşmasına göre altı taksit olması da mümkündür.  Bir telefon parasına 1+1 daire getirili arsa temin etmek çok zor iken biz çalışmalarımız sonucunda sizleri böyle bir yatırım fırsatı ile karşı karşıya getirdik. Elini çabuk tutan kazanır”