Baldudak İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, Filistin'e destek amacıyla duyarlılık göstererek bir kermes düzenledi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, etkinliğe katılarak desteklerini sundu.

Baldudak İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, Filistin'e yardım elini uzatmak amacıyla harekete geçti. Okulun bahçesinde düzenlenen kermese, veliler ve okul personeli de yoğun ilgi gösterdi. Elde edilen gelirin tamamının Filistin'e gönderilmesi planlanıyor.

BAŞKAN ŞİMŞEK: "YANLARINDA OLACAĞIZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, "Bizler de bu güzel ve anlamlı yardım faaliyetlerini sonuna kadar destekliyor ve yanlarında oluyoruz." dedi. Şimşek, Filistin'e yapılan bu tür yardımların, insanlık değerlerine uygun olduğunu vurgulayarak, duyarlılıklarıyla örnek olan Baldudak İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

Kermeste, el emeği göz nuru ürünlerin yanı sıra, geleneksel lezzetlerin de satışı yapıldı. Katılımcılar, aldıkları ürünlerle Filistin'e destek olmanın gururunu yaşadılar.

BAŞKAN ŞİMŞEK, ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ

Etkinliğin sonunda toplanan gelirin Filistin'e ulaştırılması için gerekli organizasyon çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.  Baldudak İlkokulu öğrencileri, etkinliğin bir parçası olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile keyifli bir sohbet de gerçekleştirdi. Başkan Şimşek, öğrencilerle yakından ilgilenerek onların düşüncelerini dinledi. Ayrıca, öğrencilerle hatıra olarak bir araya gelip öz çekim  yaptı.