İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı, Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan “Yaz Seferberliği” kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Ankara Caddesi üzerinde ki esnaf ziyaretine İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, İYİ Parti Ankara İl Başkan Danışmanı ve 1. Bölge Koordinatörü LÜTFÜ YILMAZ, İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, il ve İlçe Yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Ankara Caddesi üzerinde ki esnafı tek tek ziyaret eden İyi Parti Heyeti, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafların taleplerini ve görüşlerini dinleyen İyi Partililer, İyi Parti iktidarlığında esnafa yönelik yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, esnaftan destek istediler.

Alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, Gölbaşılıların taleplerini ve önerilerini de ilk elden dinledi.