Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübünün başlattığı ‘Gazze'li Kardeşlerimize Vefa’ kampanyası okulun öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve hayırseverlerin desteğiyle devam ediyor.

Ayrıca okulun 7/A sınıfı önderliğinde başlatılan ‘Harçlığımın yarısı kardeşimin’ kampanyası tüm okula yayıldı ve toplanan yardımlar Filistin'e gönderildi.

Okulda ayrıca Gölbaşı kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcısının iştirakleriyle düzenlenen ‘Filistin için elele kermesi’ düzenlendi.

Yine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öncülüğünde Gazze’ye un çuvalı çığ gibi büyüyerek güzel bir hedefe ulaştı ve okulumuzun iyilik okulu protokolü bulunan Deniz Feneri Derneğine teslim edildi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu yönetimi tarafından başlatılan kampanya ile okula ulaştırılan fitre ve zekat paraları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilirken,

Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören miniklerde toplanan yardımlar ile Gazi Çocuk Onkoloji servisine yollandı.

Kampanyalara destek veren hayır severlere teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Günaydın, bu tür kampanyalar ile öğrencilerin dayanışmaya olan bağlılıkların arttığını ifade etti.