Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe eski Başkanı İbrahim Ateş, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ateş; "Bir ay boyunca hem bedenimizin hem de irademizin mükemmel bir kulluk için test edildiği, mazeretlerimizi, gerekçelerimizi kendi ellerimizle imha ettiğimiz bi mübarek zaman diliminden geçtik. Ramazan ayı boyunca öne çıkardığımız dua ve amellerimizi, namazlarımızı ve oruçlarımızı, sahurumuzu ve iftarımızı, takvamızı ve kulluğumuzu diğer zamanlarda da öne çıkarmamız gerektiği şuuruyla, 1 aylık yürüyüşün ardından mağfiret olmanın, affedilmenin bayramıyla birlikte yeniden Ramazan öncesine dönmemeden, ellerimizi, dillerimizi ve gönüllerimizi Ramazan modundan çıkarmadan, dua ve amellerimizdeki samimiyeti, ihlas ve takvayı bi ömür devam ettirmek borcundayız. Rahmet, mağfiret kapılarından geçerek, azaptan kurtulmanın umuduyla 1 ay boyunca gönüllerimizin yöneldiği güzelliklerin ve iyiliklerin, hayırların ve muhabbetin, amellerimizdeki samimiyetin, bakiye ömrümüzün tüm zamanlarında bir ömür devam etmesi duasıyla…

"BAYRAM, ORUÇTAN KURTULDUĞUMUZ İÇİN DEĞİL, MAĞFİRETE ERDİĞİMİZ İÇİNDİR"

Bayram, oruçtan kurtulduğumuz için değil, mağfirete erdiğimiz içindir. Kulluk imtihanı da sadece bir ay için değil, bir ömürdür!.. Bu bayram; kadrimizi yücelten kerim kitabımızın yüreklerimize yeniden inzal olmasına, nefislerimizin şerrinden ve her türlü kibirden azad olmamıza, her türlü acizlikten halas olmamıza, Doğu Türkistan ve Gazze yetimlerine zafer, mahzun gönüllere eman lutfedilmesine, Türk ve İslam ülkelerinin gönül coğrafyamızın birliğine dirliğine vesile olsun! Ömrümüzün tüm günleri Ramazan günleri gibi, tüm geceleri Ramazan geceleri gibi, ömrümüzün tüm zamanlarında Kur’an-la irtibatımız Ramazandaki gibi olsun… Ömrümüz Ramazan, akıbetimiz bayram olsun! Sizler için mübarek olsun." dedi.