AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı her Cuma namaz çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor. 
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Konya yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan  yeni AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Binasında her Cuma vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor. 
Vatandaşların her Cuma yoğun ilgi gösterdiği çorba ikramında bu hafta AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, AK Parti Gölbaşı İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Mücahit Öztürk, AK Parti Gölbaşı İlçe Tanıtım Medya Başkanı Emrah Aypek, yöneticiler ve vatandaş katıldı. 
AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Binasında her Cuma vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen çorba ikramı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, “Hizmetlerimizin bir parçası olarak vatandaşlarımıza çorba ikram ediyoruz. Vatandaşlarımız düzenlediğimiz etkinliğe yoğun katılım sağlıyor. Vatandaşlara sıcak bir çorba ikram ederek, onların dertlerini ve sıkıntılarını görüşerek, bu sıkıntıların giderilmesi için yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduğumuz için mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.