Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cüneyt Üngör ve dernek üyelerini makamında ağırladı.

 

31 Mart Mahalli İdare Seçimi’nde Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Günlerdir makamında gelen misafirlerini karşılayan Odabaşı’nın son ziyaretçileri Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cüneyt Üngör ve dernek üyeleri oldu.

 

Gazi ve şehit yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Odabaşı, misafirleriyle yakından ilgilendi. Dernek üyeleri her daim gazi ve şehit yakınlarının yanında olan Başkan Yakup Odabaşı’na teşekkür plaketi verirken, çalışmalarında başarılar diledi.

 

“Şehit aileleri ve gazilerimiz bizim başımızın tacı”

 

“Şehit aileleri ve gaziler için ne yapsak az” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Gölbaşımızda yaşayan şehit aileleri ve gazilerimiz bizim başımızın tacı. Bizleri ziyaretleriyle onurlandırdılar. Onlar gözlerini kırpmadan vatan savunması için canlarını hiçe sayan insanlar. Biz her zaman onların yanındayız. Başkanlık dönemimizde belediyenin imkanlarını onlar için seferber etmeye hazırız. Bir kez daha bizleri ziyaretleriyle onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Odabaşı, dernek üyeleriyle ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.