Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye personelin, yalnız bırakmadı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile Üreğil millet Bahçesi’nde “1 Emek ve Dayanışma Günü Personelle Buluşma” programı düzenlendi. Programda seğmenler gösterileri ile büyük alkış alırken, diğer halk oyunları ekiplerinin gösterileri de katılımcılardan tam not aldı. Mamak Belediyesi personelleri aileleri ile birlikte Üreğil Millet Bahçesi’nde keyifli zaman geçirdi.

Başkan Mangal Başındaydı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, mangalın başına geçti; hem pişirdi hem de belediye personelleri ve ailelerine ikram etti. Başkan Murat Köse’yi mangal başında gören belediye çalışanları kendisine bu güzel gün için teşekkür etti.

Başkan Murat Köse, belediye çalışanlarının aileleri ile yakından ilgilendi, çocuklara top ve oyuncak dağıttı.

“İşçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte olmak, benim için de büyük mutluluk”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “1 Mayıs ekmek parasını en helalinden, alın teri dökerek kazanmış emekçilerimizin günü. Bugün siz değerli işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte olmak, benim için de büyük mutluluk. Sizler nasıl güzel Mamak’ımız için gece gündüz demeden çalışarak, iş ve hizmet üretiyorsanız, biz de tüm belediyemiz bünyesinde tüm çalışma arkadaşlarımızın hakları konusunda en üst derecede kararlar alarak sizlerin emeğinin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Şartlarınızın daha da iyileşmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz… 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününüz kutlu olsun” dedi.