Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen aday tanıtım toplantısında Gölbaşı Belediye Başkanı adayı olarak Cumhur İttifakı mevcut belediye başkanı Ramazan Şimşek’in ismini açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayı tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen programda, ilçe belediye başkanı adayları sırayla açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Erdoğan, 2024 Yerel seçimleri kapsamında Cumhur İttifakı mevcut belediye başkanı Ramazan Şimşek’in ismini açıkladı.

Ramazan Şimşek’in isminin ilan edilmesiyle birlikte salonda sevinç yaşandı. Gölbaşı’nda gelen ve çoğunluğu gençlerden oluşan grup, Ramazan Şimşek’e destek sloganları attı.

Gölbaşı Belediye Başkanı adayı olarak Cumhur İttifakı mevcut belediye başkanı Ramazan Şimşek’in isminin açıklanmasından sonra ulusal ve yerel medya grupları röportaj için resmen sıraya girdi.

Sırasıyla A HABER, TV100, BENGÜTÜRK gibi birçok ulusal kanala canlı röportajlar veren Başkan Şimşek, Gölbaşı’nda gerçekleştirdikleri dev projeleri anlatarak, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

İşte o açıklamalar