Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Ankara ATO Congresium'da Ankara’nın ilçe başkan adaylarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i yeniden aday gösterdi.

Açıklamanın ardından AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce kişi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e çoşkulu bir karşılama gerçekleştirdi.

“5 yılda 170 esere imza attık”

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığında toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çetin, son 5 yılda önemli hizmette bulunduklarını söyledi.

Pursaklar Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çetin “Pursaklar bizim göz bebeğimiz. Beş yıldır burada hizmet ediyoruz. Bu hizmetlerimiz esnasında hep gerçek belediyecilik peşinde koştuk.  Bir taraftan şehrin inşasını düşünürken, diğer taraftanda insanlarımız ve gençlerimiz için çalışmalar gerçekleştirdik. Özellikle kültür ve sanatta gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile gençlerimize ve çocuklarımıza ulaşmayı başardık. Ayrıca yapısal eserlerimizi de gerçekleştirdik. 5 yılda 170 tane birbirinden kıymetli esere imza attık” dedi.

Pursaklar Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çetin son olarak yerel seçimlerin yapılacağı Pursaklar Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çetin akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesini ve Pursaklar Belediyesini hizmet belediyeciliği buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Karşılamada AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı İbrahim Kopan ve MHP Pursaklar İlçe Başkanı Veysel Yıldırım birer konuşma gerçekleştirdi.