Seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı ilçesinde ziyaretlerde bulunan Altınok, AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği Teşkilat Buluşması'na katıldı.

Altınok, yaptığı konuşmada, ABB Başkanı'nı eleştirerek, "Büyükşehir Belediye Başkanı herkesin başkanı olmadı ama Altınok herkesin başkanı, herkesin hizmetkarı olacak. Altınok, sokaklarda olan bir belediye başkanı olacak. Sanal bir belediye başkanı değil, 5 yılda bir vatandaşının karşısına çıkan bir belediye başkanı değil, inşallah sizlerin destekleriyle seçildikten sonra Gölbaşı'nın sokaklarında Altınok'u göreceksiniz. Köylerde bizi göreceksiniz. Kendimizi, eserlerimizi ve hizmetlerimizi göreceksiniz." diye konuştu.

AK Parti İlçe Teşkilatına seslenen Altınok, seçime iki ay kaldığını dile getirerek, "Ne yapacağız?" diye sordu.

"Buradaki herkes, bize oy vermeyen 10 kişiyi ikna etsin." diyen Altınok, şunları kaydetti:

"İl başkanımızın ve genel merkezimizin yaptığı anketlerde şu çıkıyor: Ankara'da 'Altınok'a oy verebilirim.' diyenlerin oranı yüzde 73'tür yani biz bu orana ulaştığımız zaman hangi partiye mensup olursa olsun oy alabileceğimiz bir potansiyelimiz var. En verimli çalışma budur. İnşallah 31 Mart'tan sonra sizleri mahcup etmeyeceğiz yani emaneten aldığımız oylar için de şunu diyecekler: 'İyi ki Altınok'a oy verdik. İyi ki Ramazan Şimşek'e Gölbaşı'nda oy vermişiz.'"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de çalışacaklarını, yorulmayacaklarını belirterek, "Büyükşehir diye bir belediye var. Gölbaşı'na bugüne kadar bir yatırım yapmadı. Ankara'nın 25 ilçesine de yatırım yapmadı. Başarılı, tecrübeli, Ankara'yı iyi bilen, adım adım gezen, Keçiören'i Türkiye'nin en modern ilçesi haline getiren Turgut Altınok'u inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın belediye başkanı yapacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara’nın dört bir yanında Turgut Altınok için oy isteyeceklerini belirterek “31 Mart'a kadar gece demeden gündüz demeden çalışacağız. Turgut başkanımızı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Ramazan Şimşek başkanımızı yeniden Gölbaşı Belediye Başkanı yapacağız. Çalışacağız ve bu seçimden de zaferle çıkacağız.” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini, kapı kapı gezerek oy isteyeceklerini ve Turgut Altınok ve Ramazan Şimşek’i başkan yapacaklarını ifade etti.

Programa, MHP İlçe Başkanı Musa Şahin, genel başkan yardımcıları, AK Parti il ve İlçe teşkilat üyeleri, MHP İl ve ilçe teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı