Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Soner Aksakal Cadde TV’de Yekpa Ahmed'in sunduğu Durum'da Bugün programına konuk oldu.

Aksakal, Cadde TV’de yayınlanan Durum'da Bugün programına konuk olarak katılarak, Gölbaşı’nın projeleri hakkında fikirlerini beyan etti.

TULUMTAŞ MAĞARASI 1 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR

Tulumtaş mağarasının Türkiye’de tek olduğuna vurgu yapan aksakal, “Türkiye’de böyle bir mağara yok. Bütün çalışmalar tamamlandı. Ankara’nın turizm kenti olması için atılabilecek en büyük adımı Gölbaşı Belediyesi attı. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Gölbaşı’nı turizm, tarım, sanayi ve spor kenti yapma hedefleri vardı bunların hepsini adım adım gerçekleştirdi. Tulumtaş Mağarası bu işlerin zirvesi oldu ”dedi.

YEREL MEDYA SORUNLARI

Aktif Haber Gazetesi olarak vatandaşlar doğru haber hizmeti vermenin mutluluklarını yaşadıklarını belirterek, yerel medyanın temel sorunları hakkında görüşlerini söyledi.

GÖLBAŞI VE TARIM

Gölbaşı dünya çapında tarım fuarına ev sahipliği yaptı. 2 yıldır yüzbinlerce insan ve dünyanın bütün markaları çiftçilerin ayağına getirildi. 300 bine yakın insan gelip gitti. Ankara’nın en donanımlı ve temiz Kurban Satış ve Kesim Merkezi Gölbaşı’na yapıldı. Çiftçiye genel anlamda birçok destek sağlandı

MOGAN GÖLÜ

Mogan gölünde temizlik çalışması tamamlandı. Tekrar kirlenmemesi için gerekli tüm önlemler alındı. Vatandaşlar özellikle hafta sonları Mogan Gölüne akın ediyor. Gölün çevresi yürüyüş yolu ve bisiklet yolları ile donatıldı. Tertemiz ve insanların rahat nefes alacağı bir yer haline geldi Mogan Gölü ve çevresi

TRAMVAY PROJESİDE TAMAM

Gölbaşı artık İstiklal Caddesi gibi bir caddeye sahip ve o caddede artık tramvayda var.  Şu anda bir kaldırım çalışması yapılıyor. Tramvayda Tulumtaş mağarasının açılışının ardında raylara inerek, Gölbaşı sokaklarında gezecek. Burada ki ana hedef üniversite öğrencilerini Gölbaşı esnafıyla buluşturmak.

 HİLAL KART PROJESİ

Gölbaşı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla Hilal Kart Projesi başlatmıştı. Önceleri sadece belediyeye ait sosyal markette geçerli olan kart, Gölbaşı esnafına destek olmak amacıyla güncellendi.  Gölbaşı Belediyesi bu sayede hem ihtiyaç sahiplerine hem de Gölbaşı esnafına destek sağlamış oluyor.