Başkan Şimşek’in kıydığı nikâhta  şahit MHP Lideri Devlet Bahçeli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nikah ve düğüne telgraf göndererek genç çifte iki cihan saadeti diledi.

Genç çiftin nikah şahitliğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin yaptı.

MHP Lideri Bahçeli, çifte mutluluklar dilerken Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, “Her iki genci ve aileleri tebrik ediyorum. İki cihan saadeti diliyorum. Birbirilerine ve ailelerine sevgi ve saygı dolu olsunlar.” dedi.

Başkan Şimşek, “Birçok nikâh kıydım. Bugün de kızımın nikâhını kıyıyorum. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah bize bugünü de nasip etti. Benim için duygusal olarak çok önemli bir gün. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin. Katılımları için Sayın Genel Başkanımıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ankara Modern Orkestrası ve Özgür Can Çoban’ın sahne aldığı düğünde davetliler keyifli anlar yaşadı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, kızlarını evlendirdi.

Nikâh ve düğün törenine MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları; Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Filiz Kılıç, Sadir Durmaz, Ankara Valisi Vasip Şahin, 15 Temmuz Gazisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, MHP ve AK Parti milletvekilleri, MHP MYK Üyeleri, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Birinci Başkanvekili Adem Albayrak, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, Anayasa Mahkemesi üyeleri, Danıştay üyeleri, Sayıştay üyeleri, AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı Yalçın Akdoğan, TBMM 25., 26. ve 27. Dönem Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 2017-2019 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Lütfi Elvan, Mustafa Elitaş, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Doğan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, meclis üyeleri, il-ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.