2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde belediye başkan aday adayların kim olacağı merekle bekleniyor.

AK Parti’de Gölbaşı Belediye başkan adaylığı için yoğun talep olacağı gözlemleniyor.

Gölbaşı Belediye başkanlığı aday adaylığı için şimdiden etkili ve güçlü isimler kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

AK Parti kurulduğu günden beri AK Partide siyaset yapan ve duruşunu değiştirmeyen Selim Kaymak’ın AK Parti’de aday adayı olacağı kamuoyunda konuşuluyor.  

Siyaset Akademisi mezunu Kaymak, AK Parti 1,2 ve 4. ilçe kongrelerinde ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttü.

İl Genel Meclisinde sırasıyla plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, İl Disiplin Kurulu Üyeliği ve İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulunan Selim Kaymak, bütün görevlerinde çalışkanlığıyla dikkat çekti.

Belediye başkan adayı olması içinde hem partililerden hem de halk tarafından destek alan Selim Kaymak’ın kısa süre içerisinde AK Parti’den aday adaylık başvurusu yapacağı öğrenildi.

Selim Kaymak kimdir?

1972 yılında Almanya' da doğdu. İlk ve orta öğretimimi Gölbaşında tamamladı. Siyasete Ak Parti’nin kuruluşu ile Gölbaşı ilçe teşkilatında kurucu üye olarak başladım. Genel merkezimizin düzenlediği ilk siyaset akademisi programına katılarak mezun oldum. Ak Parti 1,2 ve 4. ilçe kongrelerinde ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. 2009-2014 yılları arasında Gölbaşı ilçesinde yapılan seçimle birinci sıradan Ak Parti il genel meclis üyesi olarak, görevimi ifa ettim. İl genel meclisinde sırasıyla plan bütçe komisyon başkanlığı, il disiplin kurulu üyeliği ve il daimi encümenliği görevlerinde bulundum. Halen madencilik, inşaat ve Restorasyon alanında faaliyet gösteren aile şi rketimizin yönetim kurulu başkanlığı nı yapmaktayım.