Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, imar sorunu çözülen Selametli Şehit Emrah Mahallesi’nde vatandaşlara tapularını dağıttı.

 

Gölbaşı’na birbirinden önemli projeler kazandıran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşın sorunlarını çözmek içinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Başkan Şimşek, imar planlaması ve imar uygulaması çalışmaları tamamlanan Selametli Şehit Emrah Mahallesi’nde mahalle sakinlerine tapularını dağıttı. Selametli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu törenine MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanvekili Devlet Yanık, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, Selametli Şehit Emrah Mahallesi Muhtarı Harun Kesin, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Uzun yıllardır yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözüme kavuşması nedeniyle mutluluklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

 

“Bu tapular, vatandaşlarımızın en önemli haklarından biridir“

 

Programda konuşan Başkan Şimşek “Selametli mahallemizin tapu sorunu, yıllardır çözülemeyen bir sorundu. Biz göreve geldiğimizde bu sorunu çözmek için yoğun bir çalışma başlattık. Bugün burada, Gölbaşı Selametli mahallemizin hak sahibi vatandaşlarımıza tapularını dağıtmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun zamandır beklenen bu tapular, vatandaşlarımızın en önemli haklarından biridir. Tapularına kavuşan vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

Başkan Şimşek,  vatandaşlar için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

 

Hak sahibi vatandaşlara tapuları Başkan Şimşek tarafından dağıtıldı. Tapularına kavuşan vatandaşlar, büyük bir sevinç yaşadı.