Yerel Seçimlere sayılı günler kala Gölbaşı’nda muhtar adayları çalışmalarını hızlandırdı. Mart 2024’da yapılacak olan Yerel Seçimler için Seğmenler Mahallesi’nden muhtar adayı olan Havva Bostan Başbozkurt, ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Seğmenler Mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek sorun, şikayet ve önerilerini dinleyen muhtar adayı Havva Başbozkurt, bu seçimde “Ben de varım” dedi.

Topluma dokunabilen, köprü vazifesi gören en önemli makamın muhtarlıkların olduğunu vurgulayan Havva Başbozkurt, “Her türlü sıkıntı ve sorunda faaliyet gösterecek birçok kişiye ulaşarak faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Hepimiz beraber olduğumuzda çok daha güçlüyüz. Katılımcı olmak, daha çok yüreklere dokunmak, ülkeme, şehrime ve mahalleme katkıda bulunmak için medeni cesaretimle bir bayan eli değsin istiyorum. Doğru hizmet, çağdaş bir mahalle, aydınlık yarınlar ve halka hizmet için oylarınıza talibim’’ dedi.

Seçildikten sonra göreve başladıklarında vatandaşlar arasında ayrım yapmadan herkese ve her kesime eşit hizmet vereceklerini ifade eden muhtar adayı Havva Başbozkurt, ev ve esnaf ziyaretlerine devam ederek seçime kadar halkın nabzını tutmaya devam edeceğini belirtti.