31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi partiler il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını belirledi.

Saadet Partisi, Gölbaşı belediye başkanlığı için öğretmen ve yazar Dr. Selim Akgül aday gösterdi.

Saadet Partisi’nde birçok kademede de görev alan Akgül, kendi kurduğu kitapevinde yöneticilik yapmaktadır.

Gölbaşı Belediyesini kazanmaya geldiklerini belirten Saadet Partisi Gölbaşı belediye başkan adayı Selim Akgül , “İlçemiz için hayallerimiz ve projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirebilmek noktasında gayret göstereceğiz. Gölbaşı’nı evlatlarımıza ve torunlarımıza en güzel şekilde bırakmak için Gölbaşı Belediyesini kazanmaya geliyoruz” dedi.

SELİM AKGÜL KİMDİR?

Haymana’nın Sazağası köyünde 1984 yılında doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Kulu İmamhatip Lisesi’nde okurken MGV ile tanıştı.O günden bugüne kadar milli görüşün birçok teşkilatında aktif görevler üstlendi. Lisans eğitimini 2003 yılında Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı alanında tamamladı. Gazi üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ümiversitesi’nde Türk Dili Edebiyatı Öğretiminde yüksek lisans yaptı. Siyaset bilimi alanonda doktora çalışması yaptı.

 

Öğretmenlik hayatına 2003 yılında Ankara’da başlayan Selim Akgül, birçok özel kurumda öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. 2013 yılında Bolu Dörtdivan ÇPL’de MEB’deki ilk görevine başladı. 2014-2016 yılları arasında MEB Ölçme ve Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde MEB’in sınav hazırlama komisyonlarında görev aldı. 2016 yılında Ankara Fen Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda halen görevini sürdürmektedir.

 

Öğretmenliğin yanında aynı zamanda sınavlara hazırlık alanında yazarlık yapam Selim Akgül onlarca kitaba imza attı. Birçok yayında yayın yönetmeni olarak görev yaptı. Yüzlerce okulda verdiği moral ve motivasyon seminerleriyle binlerce geleceğe umutla bakması için çalışmalar yürüttü. TV5’te Mustafa Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Eğitim Dünyamız” programında sınavlarla ilgili programlarının daimi konukları arasında yer aldı. Eğitimle ilgili neredeyse her konuda çalışmalar yapan Selim Akgül, ülkemizde yüz binlerce öğrencinin kullandığı e- öğrenme platformunun kurucuları arasında yer aldı.

 

Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi’ndeki kitabevinin işletmecisi olan Selim Akgül, yıllardır burada Gölbaşı halkına hizmet verdi. Gölbaşılı öğrencilerin eğitimi ve sınavlarda başarılı olmaları için ekibiyle birlikte tüm imkanları seferber etti.