Saadet Partisi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül’ün seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Adnan Simit, Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Karargah Başkanı Emre Aygünoğlu, ve partililer katıldı.

Törende bir konuşma yapan Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş; “Bir buçuk ay sonra Türkiye’de bir seçim yaşayacağız. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini de şekillendirecek bir seçim. Bu seçimlerden önce de seçimler yapıldı. Bazı zamanda gerek genel yönetimde gerekse de yerel yönetimde milli görüş diye adlandırdığımız ne sağdayız ne soldayız, hak yoldayız diye tarif ettiğimiz illa bir ülkeye yamanarak kendimizi tanımlamadığımız lider ülke Türkiye diye tanımladığımız milli görüş belediyeciliğini bu millet geçmişten çok iyi bilmiyor” dedi.

Seçilmesi durumunda gerçekleştireceği çalışmalar hakkında da bilgi veren Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güneş; “Tecrübemizde gösterdi ki, bir Belediye Başkanı seçildiğinde bir elindeki parayı iyi yönetecek. 2 zamanı iyi yönetecek, 3 elindeki personeli iyi yönetecek. İşin başına gelir gelmez. Belediyenin görülebilir yerlerine ‘rüşvet alanda veren de melundur’ asacağız. Geçmişte yaptığımız gibi SD diye kısaca tarif ettiğimiz seçtiklerinizi denetleyiniz. Eskiden toplantılar yapılarak denetime kendimizi açıyorduk. Şimdi elektronik ortam çok ciddi. Hepimizde oturup cep telefonumuzda dağın başında cep telefonumuzda rahatlıkla, belediyede parayı nereden almış, nereye vermiş, hangi şartlarda vermiş bunları göreceksiniz.Biz insanız insanlar akıllarını yitirdiği zaman çılgın işler yaparlar. Çılgın işlerin hepsi her zaman iyi olmaz. Arabayı çılgınca kullanırsınız. Ankara'nın bir buçuk saatlik yolunu bir saatte alırsınız. Allah korusun bir kaza yaptığınızda dönüşü olmayacak bir neticeye girersiniz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül ise göreve geldiklerinde belediyenin tüm ihalelerini ve meclis toplantılarının tamamını canlı yayınlayacaklarını vurgulayarak; Ankara Caddesi’nde dev led ekranlar var. O ekranlarda genellikle belediye başkanının fotoğraflarını görüyorsunuz. Biz belediye başkanı olduğumuzda artık oralarda bizim fotoğraflarımızı görmeyeceksiniz. Orada neyi göreceksiniz; canlı yayında belediyenin tüm ihalelerini göreceksiniz, belediye meclis toplantısı tamamını canlı yayında izleyeceksiniz, belediyenin bütün gelir gider tablosunu yılda iki üç defa sökülüp takılan kaldırımlar var ya onların kime verildiğini, kaça mal edildiğini orada bütün vatandaş net olarak görecek. İşte bu vizyonla, işte bu yeni anlayışla biz en önemli projeler olarak şunları ortaya koyuyoruz; Bir Gölbaşını ben dört başlığa ayırıyorum aslında. Bizim için Gölbaşı; merkez, köyler, Toki bölgesi ve İncek Taşpınar bölgesi olarak dört farklı bölgeden oluşuyor. Her birinin öncelikleri de farklı. Bu önceliklerini dikkate alarak eşzamanlı olarak biz bu projeleri hayata geçireceğiz. Merkezde en ciddi yaşadığımız problem burada hepinizin bildiği park sorunu. İşimiz bu park sorunu çözmek için ortaya atacağımız projeler olacak. Toki’ye baktığımız da orada en çok karşımıza çıkan sorun; bir özellikle gençlerimizin ve çocukların oynayacakları, vakit geçirecekleri sosyal tesislerin azlığı. Diğer taraftan sokak hayvanlarının orada çok fazla olması. Bu hem vatandaşlarımıza zarar veriyor, çocuklarımızı korkutuyor, çocuklarımız rahat okula gidemiyor hem de o hayvanlarımız da bir can. Onlarıda unutmayalım. Biz kuşu öldü diye bir çocuğa taziye ziyareti yapan Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in ümmetiyiz. Dolayısıyla o canları da düşünürüz. Onlar için de mutlaka sevgi evleri yapacağız” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Adnan Simit ve Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Karargah Başkanı Emre Aygünoğlu ’da birer selamla konuşması gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül’ün seçim irtibat bürosu dualar ile açıldı.