Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,15-20 yaş arası genç kızların ve erkeklerin, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için Mersin Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına yolcu etti.

İlçede gençlere yönelik her ay farklı bir sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gençleri gençlik kamplarına yolcu etmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kampa gidecek gençlerle bir araya gelen Başkan Ertuğrul Çetin, Mersin Silifke’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampına ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına hareket edecek olan otobüsteki 15-20 yaş arasındaki genç kız ve genç erkeklerle tek tek ilgilenerek, hayırlı yolculuklar diledi.

‘‘Neşeleri, enerjileri daim olsun’’

Gençlerin yoğun ders maratonundan bir nebze sıyrılıp birkaç gün keyif dolu dakikalar geçirmeleri için gençlik kamplarına yolladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘15-20 yaş arası kızlarımızı gençlik kampına uğurladık. Aileleri ile arkalarından dua ediyoruz. Kazasız belasız neşe içinde gidip gelsinler. Neşeleri, enerjileri daim olsun. Güzel anılar ve dostluklar biriktirsinler. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ dedi.