Pursaklar Belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde yapımı tamamlanan Çarşamba Kapalı Pazar Alanı açıldı.

Pursaklar Belediyesi tarafından, vatandaşların büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Pursaklar’ın en büyük Kapalı Pazar Alanı özelliğine de sahip olan Çarşamba Kapalı Pazar Alanında ilk Pazar yapıldı.

Toplamda 6 bin 500 metrekare alan üzerine projelendirilen alanda, otopark, bay-bayan lavabolar, bay-bayan mescit, zabıta kontrol noktası, tartı noktaları, 104 Pazar tezgahı yer almaktadır.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fatih Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen alanda esnafla bir araya geldi.

Burada gazetecilere yaptığı açıklamada Ertuğrul Çetin, 3 bin 100 metrekare kapalı alanı, 6 bin 500 metrekare otoparkı ve 104 tezgah kapasiteli ile Pursaklar’ın en büyük Kapalı Pazar Alanını açtıklarını belirtti

Başkanı Ertuğrul Çetin “4 buçuk yıl içerisinde tamamladığımız dördüncü pazarımızda hizmete başladı. 3 bin 100 metrekare kapalı alanı ve 6 bin 500 metrekare otoparkı ile Pursaklar’ın en büyük Pazar yeri oldu. Daha önceki aylarda açtığımız 3 Pazar yerinden sonra bugün 4. Pazar alanımızı açtık. Bu pazarımız daha önce bir caddeye kuruluyordu. Etrafında da 3 tane okul vardı. Veliler, öğrenciler, servis araçları çok sıkıntı yaşıyordu. Şimdi çok daha ferah ve kullanışlı bir yer oldu. Bizim bir iddiamız var alanında satanında memnun ayrıldığı pazarlar oluşturmak. Bunu adım adım gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın memnuniyeti bizim için kıymetlidir” dedi.

Vatandaşlar ve pazarcı esnafı da yapılan hizmetten memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e teşekkür ettiler.