Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kültür Gezileri, 50 yaş üstü erkek vatandaşlarla devam ediyor. Program kapsamında ilk kafile, İstanbul ve Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerini keşfetmek üzere yola çıktı.

Pursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin Türkiye’nin farklı şehirlerini yakından tanımalarına ve tarihi, kültürel mirası yerinde görmelerine imkan sağlayan Geleneksel Kültür Gezilerini sürdürüyor. Yaklaşık iki aydır ev hanımlarına yönelik gerçekleştirilen kültür gezilerinin ardından program, 50 yaş üstü erkek vatandaşlarla devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen gezilerin ilk kafilesi, İstanbul ve Bursa’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek üzere Pursaklar’dan uğurlandı. İlçenin farklı mahallelerinden vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda, katılımcılar iki şehrin önemli tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek geçmişten günümüze uzanan eşsiz mirası yerinde görme fırsatı bulacak.

“Hemşehrilerimiz İçin Unutulmaz Bir Gezi Deneyimi Olacak”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Geleneksel Kültür Gezilerinin 50 yaş üstü erkek vatandaşlarla devam ettiğini belirterek, düzenlenen programlarla ilçe sakinlerinin farklı şehirleri keşfetmelerine ve sosyal hayatlarına katkı sağlayacak güzel deneyimler yaşamalarına imkan sunduklarını ifade etti.

Başkan Çetin, İstanbul ve Bursa’ya hareket eden kafileye iyi yolculuklar dileyerek, gezilerin keyifli ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.

50 Yaş Üstü Vatandaşlardan Başkan Çetin’e Teşekkür

Kültür gezisine katılan 50 yaş üstü erkek vatandaşlar ise kendilerine sunulan bu anlamlı imkandan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İstanbul ve Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerini yakından görme fırsatı bulacaklarını belirten vatandaşlar, düzenlenen program dolayısıyla Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kültür Gezilerinin, önümüzdeki süreçte farklı kafilelerle devam etmesi planlanıyor.