Aktif Haber Gazetesi
Aktif Haber Gazetesi
YEREL

Gölbaşı Belediyesi’nden Osmanlı ve Selçuklu Parkı’nda Bakım Çalışması

Gölbaşı Belediyesi ekipleri, Osmanlı ve Selçuklu Parkı’ndan geçen kanalda temizlik çalışması yaparken köprülerde bakım, boya ve güçlendirme işlemlerini tamamladı.

Gölbaşı Belediyesi’nden Osmanlı ve Selçuklu Parkı’nda Bakım Çalışması
Paylaş:

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanların daha temiz ve güvenli hale getirilmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Osmanlı ve Selçuklu Parkı’ndan geçen kanalda temizlik, köprülerde ise bakım ve güçlendirme çalışması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, kanalda biriken çamur ve atıklar iş makineleri yardımıyla toplandı. Atıkların temizlenmesinin ardından kanal yatağında tazyikli suyla temizlik yapıldı.

Çalışmalar kapsamında park içerisindeki köprülerde de bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi. Köprülerin taşıyıcı kolonları onarılarak güçlendirilirken, yapılarda boya çalışması da yapıldı.

Odabaşı: “Çalışmalarımız devam edecek”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki park ve yeşil alanlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Belediye ekiplerinin ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürdüğü bildirilirken, Osmanlı ve Selçuklu Parkı’nda gerçekleştirilen çalışmalarla kanalın temizlenmesi ve köprülerin bakımının yapılması hedeflendi.

Bu haber Aktif Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bala'da dayanışmanın yeni adresi: Aşevi

Akışın sonuna geldiniz.