Pursaklar Belediyesi tarafından, Zafer Bayramı’nın 101.yıl dönümü Selçuklu Meydanında Ali Kınık’ın katılımlarıyla büyük bir coşku ile kutlandı.

Pursaklar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101.yıl coşkusunu 7’den 70’e tüm vatandaşlara yaşatmak adına Saray Selçuklu Meydanında konser programı düzenledi.

Saray Selçuklu Meydanında gerçekleştirilen zafer kutlamalarına ilk olarak halk gösterileri ile start verildi. Ozan Ahmet’in seslendirdiği ezgileri ile coşku yükselirken, sahneye çıkan Ali Kınık’ın şarkıları ile alanı tıka basa dolduran vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

‘‘Bizler, dün olduğu gibi bugün de bağımsızlığımıza aynı inanç ile gönülden bağlılığımızı tüm cihana ilan ediyoruz’’

Ülke topraklarının düşman işgalinden kurtuluşunu zafer gününde coşkuyla kutladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘101.yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, işgal altındaki vatan toprağının, inançla ve kararlılıkla müdafaa edilerek, büyük bir taarruzla düşmanlardan kurtarıldığı kutlu bir zaferdir. Bizler, dün olduğu gibi bugün de bağımsızlığımıza aynı inanç ile gönülden bağlılığımızı tüm cihana ilan ediyoruz. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.