Gölbaşı Belediyesi 200 çocuğun sünnet olduğu ‘Toplu Sünnet Şöleni’ sebebiyle gerçekleştirdiği eğlence dolu programla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda gerçekleşen şenlikte çocuklar, renkli oyun alanları, sihirbaz, palyaço, çizgi film karakterleri ve maskotlar ile gün boyu eğlenirken, Gölbaşı Belediyesi tarafından çocuklara pamuk şeker ikram edildi.

Sünnet olan çocuklara bisiklet hediyesini takdim eden ve bir konuşma gerçekleştiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şöleninin üçüncüsünü düzenledik. Biz Gölbaşı’nda çocuklarımızın sadece sünnet şöleninde değil anaokulunda tutun üniversite cağına kadar yanlarındayız. Çocuklarımız çok heyecanlı ve mutlu, erkekliğe adım attıkları gün bugündür. Onlar içinde güzel bir anı oluyor. Biz çocuklarımızı ülkemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gölbaşı’nda yaşayan evlatlarımızın bu ülkeye daha faydalı olabilmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Onlar bizim için çok önemli ve biz onların önemini bildiğimiz için Gölbaşı Belediyesinin tüm imkanlarını onlar için seferber ediyoruz” dedi.  

Gölbaşı Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı dolayısıyla düzenlediği Türkiye Yüzyılı Konserleri ile ilgilide konuşan Başkan Şimşek “Gölbaşı halkı her zaman en güzelini hak ediyor. Bugüne kadar birçok etkinlik yaptık. 100. yıl olması dolayısıyla da halkımızı Türkiye’nin en popüler sanatçıları ile buluşturuyoruz. Halkımızın bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Gölbaşı halkı daha iyileri ile buluşturmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek sünnet olan çocuklara bisikletlerini dağıttı. Çocukları sünnet olan ailelerde Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e destekleri için teşekkür etti.