Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ders çalışmak, kitap okumak ve sınavlara hazırlanmak isteyen gençlerin müdavimi olduğu Saray Millet Kıraathanesini ziyaret etti.

Gençlerin kaliteli ortamlarda ders çalışabilmeleri için Pursaklar’a 7 tane Millet Kıraathanesi kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Saray Millet Kıraathanesi ziyaretinde üniversite sınavına hazırlanmak, ders çalışmak ve kitap okumak için kıraathaneye gelen gençlerle sohbet ederek, zihin açıklığı diledi.

‘‘Akşamın saatlerinde oturup, disiplin ile ders çalışanlar elbette ki hayallerine ulaşırlar’’

Millet Kıraathanelerindeki yoğunluğun kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Akşamın saatlerinde oturup, disiplin ile ders çalışanlar elbette ki hayallerine ulaşırlar. Saray Cumhuriyet mahallemizde bulunan kıraathanemizi ziyaret ederek gençlerimize başarılar diledik. Ders çalışan, araştırma yapan ve kitap okuyan gençlerimizin azim ve kararlılıkları bizleri ziyadesiyle umutlandırıyor. Belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirerek 7 farklı Mahallemizde 7 farklı kıraathanemizle, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamamız için onların bilgiye ulaşımını kolaylaştırıyoruz. Öğrencilerimize desteklerimiz imkânlarımız dâhilinde artarak devam edecek" dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmet veren Millet Kıraathanelerinde ücretsiz verilen internet, çay ve çorba ikramının yanı sıra ders çalışmak ve kitap okumak isteyenlere sıcak bir ortam sunuluyor.