Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları’nda yeni Yönetim Kurulu ve Temsilciler Kurulu üyeleri belli oldu.

5.405 Konut ve yaklaşık 30.000 site sakininin yaşadığı Park Eymir Toplu Konutlarında blok yöneticileri seçimleri ile başlayan, Ada Yönetim Organları seçimleri ile devam eden Park Eymir Toplu Yapı Yönetimi seçimleri 16 Haziran 2023 tarihinde yapılan Temsilciler Kurulu Toplantısında ile tamamlandı.

Yapılan seçim sonucunda Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları’nda yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Ayyıldız Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çakmak, Sevgi Çiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Susarlıoğlu, Çınar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Torun, 15 Temmuz Şehitler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zakir Altınel ve Buket Park Yönetim Kurulu Başkanı Taner Topçu oy çokluğu ile seçildi.

Gölbaşı Park Eymir Toplu Konutları’nda yeni Temsilciler Kurulu üyeleri ise Yeşil Doğa Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yalgın, yardımcılığına Yaprak Vadi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Çaydaşı oy birliği ile seçildi.

Denetim Kurulunda da Doğa Evleri Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Ümit İnan, Akçay Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Karakoç ve Koru Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ballı görev almışlardır.