İYİ Parti'de Gölbaşı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yapan Hamdi Kaman ve Ömer Aşkın, başvuru dosyalarını İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk’e teslim ettiler.

İYİ Parti ilçe binasında yapılan başvurular öncesinde konuşma yapan İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk’e, İYİ Parti'de Gölbaşı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yapan Hamdi Kaman ve Ömer Aşkın’a başarılar diledi.

Öztürk “31 Mart 2024’te yerel seçimlerimiz var. Bizimde Gölbaşı ilçe teşkilatı olarak genel başkanımıza verdiğimiz bir söz var. Gölbaşı’mızın anahtarını inşallah bir nisan sabahı götüreceğiz. Bu bağlamda benim uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığım abilerim yanımda. Ben her iki başkanıma da çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki partimizi ve Gölbaşı’nı en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Ömer Aşkın “Sokak Sokak Gezerek, Girmedik Gönül Bırakmayacağız”

Gölbaşı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yapan Ömer Aşkın ise yaptığı açıklamada; 2024 yerel seçimlerinde Gölbaşı için sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.

Aşkın “Gölbaşı’nın yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunları var. Bunun farkındayız. Bu sorunları İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkanlığı ile çözme zamanıdır. Partimizin aldığı karar ile birlikte hür olarak girdiğimiz bu seçimde belediye başkan adayımızla birlikte sokak sokak gezerek, girmedik gönül bırakmayacağız. Seçimin sonunda Gölbaşı’nın anahtarını Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye hediye edeceğiz. Doğduğum büyüdüğüm Gölbaşı’nın her alanda kabuğunu kırarak, gelişmesi için her türlü caba ve gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum ki 31 Mart seçimleri İyi Partinin zaferi ile sonuçlanacaktır.” dedi.

Hamdi Kaman “Birlik ve Beraberlik İçin Sürekli Sahada Olacağız”

Gölbaşı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yapan Hamdi Kaman ise yaptığı açıklamada;

“38 yıldır Gölbaşı’nda esnaflık yapmaktayım. Cennet misali bu güzel ilçemizin neye ihtiyacı var. Çok iyi bilmekteyim. Bunun için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım. Gölbaşı’nın sorunlarını İyi Parti Belediye Başkanlığı ve ekibiyle çözme zamanıdır. Bu birlik ve beraberliğin etkinliğinde sahada çok çalışarak, vatandaşlarımızla bir araya gelerek ve 31 Mart seçimlerinde belediyenin anahtarını genel başkanımıza teslim ederek bu görevi tamamlayacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

Yapılan konuşmanın ardından Gölbaşı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylık başvurusu yapan Hamdi Kaman ve Ömer Aşkın, başvuru dosyalarını İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk’e teslim ettiler.

Başvuru dosyasını teslim törenine çok sayıda vatandaş katıldı.