İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım düzenlediği programla basınla buluştu.

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Ankara’nın yerel seçimleriyle ilgili bilgi verdi. Yıldırım, gece gündüz Ankara için mücadele ettiğini ve milli değerlerin önemine vurgu yaptı.

Yerel seçimlerde İyi Parti’nin kendi adayıyla çıkacağını söyleyen Dr. Yener Yıldırım, 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili olarak, “Bu coğrafyada başkentin hizmete ihtiyacı vardır. Hizmet edecek partide İYİ Parti’dir. Ankara’nın başkentliği ve başkentlik haklarını savunacak, Dünya başkentleri arasına sokacak bir adayımız olacak. Bütün ilçelerden aday göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, şunları kaydetti:

“Ankara’da yaptığımız bir araştırmada vatandaşların yüzde 75’i kendini dindar hissediyor. Aynı oranda da kendini laik hissedenler var. Partiler bazında bakıldığında oranlarda düşüş oluyor. Demek ki siyaset ideolojiler üzerine yapılıyor. Duygularla toplum geriliyor, kutuplaştırılıyor. Biz İYİ Parti olarak değerlerin hepsine sahip çıkacağız. Toplumun kutuplaşmadan mutlaka kurtulması gerekiyor. Bu siyaset Türk toplumunu fakirleştiriyor. Türkiye’yi bu kutuplaşmış siyasetten kurtaracağız. Başka çıkış yolumuz yok. Ankara’da yarışa 3’lü katılacak aday adaylarımızda var. Ama siyasette 24 saat önemlidir diye Demirel’in sözü var. Biz Ankara’yı bir şekilde kazanacağız. Birden fazla adayımız olan yerlerde halka soracağız. Halkımız hangisini istiyorsa onu aday yapacağız. Bu coğrafyada başkentin hizmete ihtiyacı vardır. Hizmet edecek partide İYİ Parti’dir. Ankara’nın başkentliği ve başkentlik haklarını savunacak, Dünya başkentleri arasına sokacak bir adayımız olacak. Bütün ilçelerden aday göstereceğiz.”