Gölbaşı Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı son oturumu Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlığında gerçekleşti.

Gündem maddelerinin ve önergelerin ardında mecliste gündem dışı söz alan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir “2023 yılının tüm dünyaya, ülkemize, İslam alemine, Ankara’mıza ve Gölbaşı’mıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesinin temenni ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Dulkadir, 2022 yılında Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata gecen çalışmaları anlattı.

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir, “Belediyemizin 2022 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında sizlere kısada olsa bazı bilgiler vermek istiyorum. Temizlik işlerimizin bütün araçları yenilenerek, araçları belediyemizin öz malı yaptık. Tulumtaş mağarasının turizme kazandırılması bu döneme nasip oldu. Gölbaşı’nda sorunlara neden olan sokak hayvanları için Gölbek Mahallemizde çok kısa sürede Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizi açtık. Tedavi ve kısırlaştırma işlemleri burada gerçekleştirilmektedir. Gölbaşımızın cehresini değiştirecek olan Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi başlamış olup etap etap devam etmektedir. Gölbaşı’nda ki öğrencilerimizin şehirde kalmalarını sağlayacak olan Üniversiteler Caddesi Projesi tamamlanmış olup yakın zamanda hizmete açılacaktır. Bunu ek olarak öğrencilerin şehir merkezine inmesine kolaylık sağlayacak olan Tramvay Projesi çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Mahalle muhtarları için yeni muhtarlık binası çalışması da devam etmektedir. Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi içerisinde yer alan Ankara caddesinde ki kaldırımları yenilenmesi tamamlanmıştır.  Eymir mahallemizde Çocuk Trafik Eğitim alanı tamamlanarak hizmete başlamıştır”

2022 yılı içerisinde Gölbaşı Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2 bin 300 adet inşaat ruhsatı verildiğine dikkat çeken MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir, “Buda Gölbaşı’nın Ankara’nın parlayan yıldızı olduğunu bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.