Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Muhtar Adayı Feridun Yılmaz, seçilmesi durumunda muhtarlık maaşının tamamını öğrencilere burs olarak vereceğini ve 100 öğrenciye burs imkanı sağlayacağını söyledi.

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Muhtar adaylığına çıkan Feridun Yılmaz maddi bir çıkar beklemediğini, muhtarlığı sadece mahallede yaşayan vatandaşlara hizmet için talip olduğunu söyledi.

Aday Feridun Yılmaz; “Mahallemizde eksik ne varsa tamamını tespit edip gerekli notlarımızı aldık. Biz muhtarlığı mahallemize nasıl faydamız olur diye talip olduk.” dedi.

MUHTAR MAAŞININ TAMAMINI ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK VERECEK

Muhtar adayı Feridun Yılmaz, seçilmesi durumunda muhtarlık maaşının tamamını öğrencilere burs olarak vereceğini ifade etti.

Yılmaz; “Bizim tek gayemiz mahallemiz. Maddi veya başka hiçbir beklentimiz yok. Seçildiğim takdirde buradan gelen maaşın tamamını durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak vereceğim. Kuracağımız sosyal yardımlaşma derneği ile birlikte 100 gencimize burs imkânı sağlamayı hedefliyorum. Şüpheniz olmasın birlikte kazanacağız. Biz kazandık mı mahallemiz kazanacak.” açıklamasında bulundu.