Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek Mahalle muhtarı Hüseyin Koca ve mahalle sakinlerini kabul etti.

İlçe merkezi ve mahallelerde yerel yönetim hizmetlerini etkin bir şekilde sürdüren Başkan Şimşek, ilçe ziyaretlerinde sık sık muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, İncek Mahalle muhtarı Hüseyin Koca ve mahalle sakinleri Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Şimşek, misafirlerini Başkanlık makamında kabul etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek Mahalle muhtarı Hüseyin Koca ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini bizzat dinleyerek, “Gölbaşı’mıza aşkla hizmet ederken, hemşehrilerimizin talep ve beklentilerini dinliyor, istişare ve ortak akılla hareket ediyoruz. Günde iki saat uyku uyuyorum. Allah bize burada bir sorumluluk vermiş. Ben kendi aracımla gece gündüz tüm ilçeyi geziyorum. Ben makam mevki sevdalısı değilim. Bana bir sorumluluk verilmiş ben bu sorumluluğu layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımız mağdur olursa ben rahatsız oluyorum” diye konuştu.

İncek Mahalle muhtarı Hüseyin Koca ve mahalle sakinleri, talep ve önerilerini bizzat dinleyerek kendileri ile yakından ilgilenen Başkan Şimşek’e teşekkür ederek, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti de belirttiler.