MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Uğur Mirza; İstanbul’da gerçekleştirilen ve 38 ülkeden 3 bine yakın sporcunun katıldığı Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 28 altın, 32 gümüş, 59 bronz ve toplamda 119 madalya kazanan Kick Boks Milli takımımızı tebrik etti.

Gölbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı son oturumu gerçekleşti. Son oturumunda gündem dışı söz alan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Uğur Mirza, İstanbul’da gerçekleşen Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 28 altın, 32 gümüş, 59 bronz ve toplamda 119 madalya kazanan Kick Boks Milli takımımızı tebrik ederek, amatör branşlarda mücadele eden sporcular için destek istedi.

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Uğur Mirza konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“İstanbul’da gerçekleştirilen ve 38 ülkeden 3 bine yakın sporcunun katıldığı Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerine katılan ve içerisinde Gölbaşı’nda kardeşlerimizin de bulunduğu Kick Boks Milli takımımız şampiyonada büyük bir başarı elde ederek, 28 altın, 32 gümüş, 59 bronz ve toplamda 119 madalya kazandı.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında bize bu gururu yaşatan başta federasyon başkanımız ve yönetimi olmak üzere emeği gecen tüm antrenör ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Sporun mutfağından gelen ve bayrağımızı göklere çekmek için çekilen çileyi çok iyi bilen biri olarak, amatör branşlarda uluslararası başarı elde eden ve şanlı bayrağımızı göklere çeken tüm Gölbaşılı kardeşlerimize gerek iş insanlarımızın gerek siyasilerimizin gerekse belediyemizin daha çok destek olmasını önemle rica ediyorum”