GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2023 14:29   Güncelleme : 09-04-2023 14:46

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, seçim çalışmalarına Gölbaşı’nda başladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu vurguladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, seçim çalışmalarına Gölbaşı’nda başladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Anlara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ev sahipliğinde, mahalle muhtarları ve eşlerinin katıldığı iftar programına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı, Anlara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, önümüzdeki genel seçimlerin önemine değinerek şu ifadeleri kullandı;

 “Bu seçim, Türkiye’nin sürdürdüğü politikaların devam mı edeceği yoksa geriye mi gideceğinin seçimi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne biz 2018 yılında başladık. Bu sisteme geçişi, referandum ile halk seçti. Bu sistem bir istikrar getirdi. 2023’ün mayıs ayında yapılacak Genel Seçim çok önemli. Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bize yolu gösterdi zaten. “Aday Belli Karar Net” diyoruz”

Prof. Dr. Karakaya, açıklamalarına şöyle devam etti; “İnsanın kendi toprağında, hemşehrileriyle olması çok güzel. Buraya bugün MHP İlçe Başkanımız Serdar Tekin ile de geldik. İftar sofralarında koyu bir siyaset yapmıyoruz. Ramazan Başkanımız 4 yıl içinde çok önemli projelere imza attı. Bu projelerin yanında özellikle insanlara olan, Gölbaşılılara olan yaklaşımlar birçok belediye başkanından görmediğimiz yaklaşımlar. Ramazan başkanımız herkesi tek tek tanıyor, biliyor. Daha yapılacak çok proje var”

İftar programı sonrası Prof. Dr. Karakaya, ilçedeki kahvehaneleri de ziyaret edip vatandaşlarla çay içerek önümüzdeki genel seçim hakkında istişarelerde bulundu. Ardından beraberindeki protokolle birlikte AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Karakaya, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek Cumhur İttifakına destek vurgusu yaptı. Prof. Dr. Karakaya’ya ziyaretlerde MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’te eşlik etti.

AdminAdmin