Lütfü Yılmaz, sosyal medya hesabından duyurduğu açıklama ile İl Başkan Danışmanlığı görevine getirildiğini duyururken, emeği geçenlerde teşekkür etti.

Gölbaşı’nın etkin siyasetçilerinden Lütfü Yılmaz İYİ Parti Ankara İl Başkan Danışmanı oldu. Lütfü Yılmaz, eski il başkanı Yetkin Öztürk döneminde üstlendiği Başkan Danışmanlığı görevine yeni dönemde de devam edecek.

Lütfü Yılmaz, sosyal medya hesabından duyurduğu açıklama ile İl Başkan Danışmanlığı görevine getirildiğini duyurdu.

Lütfü Yılmaz yaptığı açıklamada “İYİ Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Faruk Köylüoğlu’nun tensipleri ile İl Başkanı Danışmanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu önemli göreve layık gören çok kıymetli İl Başkanımız Sayın Faruk Köylüoğlu’na teşekkür ediyorum.

Ülkemizin, başkentimizin ve Gölbaşımızın iyi olması için beraber omuz omuza mücadele verdiğimiz İYİ Parti Gölbaşı Kurucu İlçe Başkanımız değerli büyüğüm Sayın Mahmut Aksoy’a, İl sekreterimiz Sayın Av. Serkan Bedirhanoğlu’na, İYİ Parti Ankara İl Teşkilatı Uluslararası Politikalar Başkanımız Sayın Orhan Sarıtaş’a, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Aygün’e ve ‘Önce Millet, Önce Memleket’ diyerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yola çıkan tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hep birlikte Tarih Yazacak ve Birlikte Kazanacağız.” Dedi.