Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı'nın himayelerinde başlatılan proje kapsamında Gölbaşı Belediyesi koordinesinde, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Tahsin Çetinkaya’nın organizasyonunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli vatandaşlara ücretsiz akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıtılacak.

Gölbaşı’nda yaşayan engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıp, destek olmak amacıyla elektrikli araç ve tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Proje kapsamında toplam 77 adet akülü engelli aracı, 55 adet tekerlekli sandalye, engelli hasta transferi için 1 adet katlanabilir lift ve 500 adet okul çantası bedelsiz olarak dağıtılacak.

“LİDERİMİZİN SÖZLERİNDEN İLHAM ALARAK BİZLERDE ASIL ENGELİN KALPLERDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

MHP Ankara İl Başkanımız Alparslan Doğan “Bu projeyi çok anlamlı ve çok önemli görüyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi şöyle diyor “ Engellilik, insani bir halin özeti olup herkesin her an başına gelebilecek bir durumdur. Şayet gerçek bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, zihinlerdeki pürüzler, vicdanlardaki lekelerdir.” diyor. Liderimizin sözlerinden ilham alarak bizlerde asıl engelin kalplerde olduğunu düşünüyoruz. Toplum olarak kalplerdeki engeli aştıktan sonra bütün maddi manevi unsurlarımızla engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmakta bizim bir vazifemiz. Onların yaşam kalitesini arttırmak için Gölbaşı ilçemizde başlattığımız bu projemiz gibi bundan sonra da Ankara genelinde pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atacağız. Engelli kardeşlerimiz baştacımızdır. Her daim onların yanındayız ve destekçileriyiz. Projemiz kapsamında emeği geçen başta MHP Gölbaşı İlçe Başkanımız Sn. Musa Şahin ve Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Sn. Tahsin Çetinkaya olmak üzere tüm hemşehrilerimiz teşekkür ederim." dedi.

“ENGELSİZ BİR GÖLBAŞI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha üst seviyelere çıkarmak bizim öncelikli görevimiz. Sadece 3 Aralık Dünya Engelli Günü’nde değil, engelli vatandaşlarımızın her gün yanlarındayız. Engelsiz bir Gölbaşı için gece gündüz çalışıyoruz. Bu anlamlı projenin mimarı MHP Ankara İl Başkanımız Sn. Alparslan Doğan'a ve organizasyonu üstlenen MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Sn. Musa Şahin’e teşekkür ederim” dedi.

“SADECE YILIN BİR GÜNÜNDE DEĞİL, HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin “ MHP Ankara İl Başkanımız Sn. Alparslan Doğan'ın talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Gölbaşı Belediyesi ve Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı ile beraber MHP Gölbaşı İlçe teşkilatı olarak engelli vatandaşlara yardımcı olacak böyle bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyum. MHP belediyeciliğinin bir örneği olan Gölbaşı Belediyesi, engelsiz bir Gölbaşı oluşturmak için bir birinden önemli projelere imza attı. Engelli vatandaşlarımızın sadece yılın bir gününde değil, her zaman sorunlarına çözüm üretme, kendilerine hak ettikleri değerleri verme ve her daim yanlarında olmanın bilinciyle çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Projenin her aşamasında bizden desteğini esirgemeyen MHP Ankara İl Başkanımız Sn Alparslan Doğan'a şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı