Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede eğitim veren Okullardaki öğretmenlere, bir tepsi baklava ikram etti.

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçede eğitim-öğretim hizmeti veren okullardaki öğretmenlerin, ağızlarını tatlandıran sürpriz bir etkinliğe imza attı.

Belediye personelleri, ilçede bulunan okulları tek tek gezerek, Öğretmenler Gününe özel hazırlanan bir tepsi baklavayı Başkan Ertuğrul Çetin’in selamlarıyla, geleceğe yön verecek olan çocukların gelişimi için gecelerini gündüzlerine katan öğretmenlere ikram etti.

‘‘Bu özel günde bir tepsi baklava ile öğretmenlerimize sürpriz yaptık’’

Öğretmenlerin bilgiye ulaşmada yol rehberi olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Öğretmenlerimiz, bizim çocuklarımızı emanet ettiğimiz, bir anne-baba şefkatiyle doktor, savcı, avukat, vali, kaymakam yetiştiren geleceğimizi inşa eden kıymetlilerimizdir. Bizlerde bu özel günde bir tepsi baklava ile öğretmenlerimize sürpriz yaptık. Öğretmenlerimiz, bilgiye ve öğrenmeye giden yoldaki rehberlerimizdir. Belediye olarak eğitime ve eğitimcilere olan desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlenen, geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.