İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir ile Gölbaşı esnafını ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir, Gölbaşı Ankara Caddesi esnafla bir araya geldi. Akşener ilçe esnafının sorunlarını dinleyerek 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

Tek tek esnafı ziyaret eden Akşener, vatandaşlarla da sohbet edip, fotoğraf çekindi.

“BEN BÖYLESİNE BİR ÇİRKİNLİĞE İLK DEFA RASTLIYORUM”

Akşener, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eski ittifak ortaklarından CHP’ye eleştirilerde bulunan Akşener “İttifak siyasetiyle öyle ya da böyle başaramadık. İYİ Parti olarak tek başımıza hür, müstakil seçim girmeye karar verdik. O günden beri inanılmaz iftiralar ve çirkinliklerle karşı karşıya kalıyoruz” dedi.

Akşener açıklamalarına şöyle devam etti;  “Bugün bir ilginç bir fotoğraf gördüm. Bizim Gölbaşı Belediye Meclis üyelerimizden 2. sırada bulanan arkadaşımız hem Mansur Bey’in hem CHP’ye bizim il başkanlığımızı yapıp sonra genel müdür olan Mesut Özarlsan arkadaşımızın, onun seçim bürosunda bir fotoğrafını gösterdi arkadaşlar halen bizim listemizden aday. Bu güzel bir şey değil. Bu siyasetçiye olan inancın, saygının ortadan kalktığı bir çirkin tavırdır. O listede yer alıp, istifa etmeyip fotoğraf vermek ve buna da müsaade etmek hem büyükşehir belediye başkanının hem de o ilçenin adayının buna müsaade etmesi, bunu fotoğraf olarak paylaşması, 30 yıldır aktif politika yapıyorum, DYP-ANAP kavgasını yaşamış bir insanım, 1980 öncesinde sağ sol kavgasını yaşamış bir insanım. Ben böylesine bir çirkinliğe ilk defa rastlıyorum”