AK Parti'ye uzun yıllardır hizmet eden AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan’a yol arkadaşlığı yapan birlikte gece gündüz demeden Gölbaşı için çalışan Ahmet Teceren, Cumhur İttifakı listesinde 10. sırada yer aldı.

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden Ahmet Teceren, uzun yıllardır AK Parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulundu. Gençlik kollarından itibaren partiye hizmet eden Teceren, İlçe Başkanı Selim Akceylan ile birlikte yoğun tempo ile çalıştı.

Ahmet Teceren'in meclis üyesi adayı olarak listelerde yer alması özellikle gençleri heyecanlandırırken. Parti içinde de gençler arasında olumlu bir karşılık buldu.

1992 yılında Gölbaşı Yurtbeyi mahallesinde dünyaya gelen Teceren, İlk, orta ve lise eğitimimi Gölbaşı’nda tamamladı.

Siyasi hayatına 2012 yılında AK Parti Gölbaşı Gençlik Kollarında başlayan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Teceren, sırasıyla Komisyon üyeliği, ilçe yönetim kurulu üyeliği, lise teşkilatından sorumlu ilçe başkan yardımcılığı ve mali idari işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Teceren, vatandaşlardan destek isteyerek şu ifadeleri kullandı;

“2012 yılından bugüne inandığım ve birlikte yol yürümekten şeref duyduğum Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımı sürdürdüm. Meclis üyesi adayı olarak çıktığımız yolda, ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışımızla Gölbaşı’mıza hizmet edebilmek için siz değerli hemşerilerimin Cumhur İttifakımıza desteklerinizi rica ediyorum”