Aktif Haber Gazetesi
Aktif Haber Gazetesi
GÜNCEL

Karaali Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Yıl Sonu Faaliyeti” programı düzenlendi.

Karaali Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Yıl Sonu Faaliyeti” programı düzenlendi.
Paylaş:

Programa Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Yusuf Kaan Kadıoğlu, Ankara Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu, Ankara Kalkınma Ajansı Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Zekai Efeoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Soner Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Esmek, AKRANDER Başkanı Nejdet Göğüşdere, okul müdürleri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karaali Tarım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programda, okulun yıl boyunca yürüttüğü eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verildi. Mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesi, okulun tanıtımının güçlendirilmesi ve öğrenci sayısının artırılmasına yönelik çalışmaların paylaşıldığı etkinlikte, ilçe genelinde görev yapan rehber öğretmenlere de okulun eğitim imkanları tanıtıldı.

Programın ardından okul bünyesinde oluşturulan Akran Arabuluculuğu Odası’nın açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar daha sonra okulda yürütülen çalışmalar ve uygulama alanlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bu haber Aktif Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.