Gölbaşı siyasetinde sular ısınıyor. Gölbaşı Belediyesi'ni yönetmeye talip birçok isim ben de varım diyerek adaylıklarını açıklarken çok çekişmeli bir siyasi sürecin Gölbaşı gündemine oldukça meşgul edeceğe benziyor.  

Yaklaşık üç yıldır farklı mecralarda Gölbaşı Belediye başkanlığına aday olacağına ifade eden ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin çizgisinde hiçbir vakit ayrılmayan Bayram Duman geçtiğimiz hafta bir açıklama yaparak başkan adaylığını resmen açıkladı.

Gazetemize ziyarette bulunan Bayram Duman yıllardır siyasetin içinde olmasının verdiği birikimle ''Artık günü geldi'' diyerek Gölbaşı'nda CHP'den aday olduğu vakit seçimi kazanacağını ifade etti.

Stratejik, Gölbaşı'nı bilme tecrübesi ve karakteristik özellikleriyle yaptığı analizler neticesinde seçimi kazanacağını iddia etti.

Gölbaşı tarafından kararlılığı ve sözünün eri olarak tanınan Bayram Duman ''Sizden biriyim'' mottosuyla hareket edeceğe benziyor.

CHP içerisindeki dengelerde il, büyükşehir ve genel merkez bağlamında düşünüldüğünde Bayram Duman'ın adaylık konusunda en güçlü isimlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

 İttifak tartışmalarının devam ettiği bu süreçle ilgili değerlendirmelerinde ise ''Ben CHP'liyim ve bu asla değişmez'' diyerek cevap veren Bayram Duman son noktayı koydu.