Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için Gölbaşı’nın mahallelerini bir bir gezen MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, yönetimi ile birlikte Tulumtaş mahallesini ziyaret etti.

Tulumtaş mahallesini ziyaret eden MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, mahalledeki problemleri, vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

Mahalle sakinleri gerçekleştirilen ziyaret ile sorunlarını birebir aktarabildikleri için MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’e teşekkür edip, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Muhtarlar ve STK başkanlarından MHP’ye hayırlı olsun ziyareti  

Karahasanlı Mahallesi Muhtarı Hakan Demir, Çavuşlu Mahallesi Muhtarı Haydar Taşkın, Kömürcü Mahallesi Muhtarı Mustafa Akar, Tohumlar Latif Ekmekçioğlu Kuran Kursu Dernek Başkanı Rahmi Ömercan, Karahasanlı Mahallesi Dernek Başkanı Özcan Demir, Çavuşlu Mahallesi Dernek Başkanı Necati Çetin, Kömürcü Mahallesi Dernek Başkanı İsa Soydemir, Tohumlar Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Talaz, Evciler Dernek başkanı Eyüp Elal MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, ziyaretleri için muhtarlar ve STK başkanlarına teşekkür etti.