31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi için aday olan İsmet Vatansever tatlı dil, güler yüz ve görev aşkı ile muhtarlığa talibim dedi.

İsmet Vatansever, Karşıyaka Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

İsmet Vatansever; “Mahallemiz için çalışarak daha güzel daha yaşanılabilir bir Karşıyaka Mahallesi olacağına inanıyor sizlerin katkılarıyla tatlı dil, güler yüz ve görev aşkı ile hep birlikte kazanacağız. İnşallah, halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızdan, dost ve akrabalarımızdan destek beklediğimi ifade etmek istiyorum. Mahallemizin sorunlarını bilen birisiyim. Mahallemizde halkımızla iletişim halinde olacağım. Biliyorum ki; Muhtar, mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Muhtar olarak; sorumluluk alanlarında vatandaşlarımıza şefkatle yaklaşıp, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşeceğim.” dedi.

Seçim sürecinde halkın gönlünü fed etmek için çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağını söyleyen İsmet Vatansever, “Güzel bir Karşıyaka için geliyorum” dedi.