Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hakan Lale, Büyük Birlik Partisi (BBP) bünyesindeki değişim ve yenilenme sürecine katkı sağlamak amacıyla Meclis Üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi.

Lale, görevini yeni ilçe başkanı Orhan Şahin'e devrederek, parti içinde yeni bir dönemin başladığına işaret etti.

Hakan Lale, yaptığı açıklamada, Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini devrederek BBP'nin ilçe meclis üyeliği listesine katılmak için başvuruda bulunduğunu belirtti.

Siyasi süreçte daha aktif bir rol almak istediğini ifade eden Lale, "Partimizin ilçe başkanlığı görevini ömrünü bu kutlu davaya adamış, üst düzey görevlerinde bulunmuş ve yerel seçimlerde bu davanın başarısı için üst düzey görevinden feragat ederek ilçe başkanlığı görevini üstlenen bir ağabeyimize devretmenin gururunu yaşıyorum. Bundan sonra Meclis Üyeliği görevinde, partimizle birlikte daha etkin bir şekilde hizmet etmeye çalışacağım. Her daim davamızın ve partimizin emrindeyiz." dedi.

Devir teslim töreninde Lale, ilçe başkanlığı görevini devralan Orhan Şahin'e başarılar diledi. Şahin ise yaptığı açıklamada, "Hakan Lale'nin ilçe başkanlığı döneminde başlattığı projeleri sürdürecek ve Gölbaşı'nda BBP'nin güçlenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hakan Bey'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, Meclis Üyeliği görevinde başarılar dileriz" dedi.