Aktif Haber Gazetesi
Aktif Haber Gazetesi
GÜNCEL

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar Söyleşileri

Gölbaşı Belediyesi, “Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlar İnşa Ediyoruz” şiarıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Moda Danışmanı ve yazar Aysun Kaba’yı, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gölbaşılı kadınlarla buluşturdu.

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar Söyleşileri
Paylaş:

Etkinliğe, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın eşi Serpil Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, STK ve dernek temsilcileri ile Gölbaşılı kadınlar katıldı.

Oldukça ilgi gösterilen söyleşi programında tasarım, stil, moda, doğru giyinme ve şıklık konuları üzerine konuşuldu. Moda Danışmanı Aysun Kaba konuşmasında, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e bu söyleşinin düzenlenmesine yaptığı katkılar için teşekkür etti. Kaba konuşmasında, güzel ve doğru giyinmeye ilgisinin her kadında olduğu gibi çocuk yaşlarında başladığının altını çizerek, “Betül Mardin’le tanışmam benim için dönüm noktası oldu. Betül Hanım, ‘Kesinlikle bu yola baş koymalısın’ diyerek beni cesaretlendirdi, sonrasında moda alanında kitap ve yazılara başladım.” dedi. Modanın, hayatın rengi olduğunu ifade eden Aysun Kaba, şıklığın ise başka bir duruş, içten gelen bir şey olduğunu belirtti. Gölbaşı Belediyesi’nde kadınların yönetim kadrosunda da fazlaca bulunduğu belirten Kaba, bu davranışından ötürü Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuşmasında, “Her zaman dile getirdiğim ve saygıdeğer ustamız Neşet Ertaş’ın da dediği gibi ‘Kadınlar insan, biz insanoğlu’. Kadınlarımızın hayatın her alanında bizler için verdiği emekler paha biçilemez. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Başımızın tacı annelerimizin, kardeşlerimizin, eşlerimizin ve kızlarımızın her daim yanındayız. Bir kız evlat sahibi olarak şunu belirtmek isterim ki Türk kadının ayakları üzerinde dimdik durması kadar gurur verici başka hiçbir şey yoktur. Güçlü Kadınlar sayesinde Güçlü Yarınları inşa edeceğiz. Gölbaşı Belediyesi olarak kurslarımızla istihdam sağlamaya, kültür gezilerimizle Gölbaşı’nda şehir dışına çıkamayan, farklı coğrafyaları keşfedemeyen kadınlarımıza imkân sağlamaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haberin Galerisi

Bu haber Aktif Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Darüşşifa Köy Okulu açıldı

Akışın sonuna geldiniz.