Gölbaşı Kaymakamlığı koordinesinde, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında özel öğrenciler ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrencileri “Yetenek Bahçesi” etkinliğinde bir araya geldi. Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen programda, minik yüreklerin büyük başarıları sahnelendi.

Etkinlikte özel öğrenciler, yıl boyunca hazırladıkları atölye çalışmaları, sanat performansları ve üretim projeleriyle yeteneklerini sergiledi. Meslek liselerinin destek verdiği etkinlik; dayanışma, paylaşma ve farkındalık duygusunu güçlendirdi.

Programda konuşan Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, özel öğrencilerin toplumun en güçlü ve en değerli parçası olduğuna dikkat çekti.
“Bugün burada sadece bir etkinliğe değil, emeklerin, sevginin ve inancın filizlendiği bir bahçeye tanıklık ediyoruz. Çocuklarımızın her biri bizim için birer ilham kaynağıdır” dedi.

Aileler, öğretmenler ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen “Yetenek Bahçesi” programı, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin mutluluğu, programa katılan herkesin yüreğinde derin bir iz bıraktı.