Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, partilerde aday belirleme süreci devam ederken, adaylıkta isimleri ön plana çıkan isimler saha çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart seçimlerinde ittifak olmayacağını duyurmasının ardından, il ve ilçelerde belediye başkanlığı için İYİ Partili isimler çalışmalarını başlatırken, Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz yaptığı çalışmalarla ön plana çıkıyor.

Yaptığı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Lütfü Yılmaz, şehrin dört bir yanını karış karış gezerek projelerini anlatıyor.

İYİ Parti’de belediye başkan adaylığında güçlü isimlerden birisi olan ve İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in desteğini alan Lütfü Yılmaz Gölbaşı’nın dört bir yanını karış karış gezerek, gittiği her yerde destek sözü alıyor.  

Seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde olarak her gün halkın içinde olan Lütfü Yılmaz, gece gündüz demeden yoğun bir çalışma sergilerken vatandaşların ev sofralarına da konuk oluyor.  Geniş bir destek kitlesine ulaşan Yılmaz, Gölbaşı’nın geleceği için çalışacaklarını söyleyerek, vatandaşlardan destek istiyor.