Serkan Aydoğan aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Serkan Aydoğan Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Gölbaşı’nın tanınmış insanlarından, yıllarca AK Parti'nin çeşitli alanlarında görev almış AK Partinin emektar siyasetçisi sevilen siması ve AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği yapan Serkan Aydoğan Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Neredeyse siyasetin her kademesinde görev almış ve görevlerini layıkıyla yerine getiren tecrübeli siyasetçi, tam bir dava adamı ve adanmışlıkla dolu olan yılların getirisiyle aday adaylığını açıkladı.

Serkan Aydoğan Kimdir?

1978 Ankara Gölbaşı doğumlu olan Serkan AYDOĞAN iki çocuk babası olup, Anadolu Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur.

 Siyasi hayatına 1994 Refah Partisi Çankaya teşkilatlarında başlayan Aydoğan hem Refah Partisinde hem de Fazilet Partisinde birçok görevi başarıyla tamamlamıştır.

 AK Parti’nin kuruluşundan itibaren teşkilatlarda çeşitli kademelerde görev alan AYDOĞAN  2018 seçimlerinde SKM Başkanlığı, 2019 seçimlerinde Gölbaşı Meclis Üyeliği görevlerini ifa etti. AYDOĞAN hem parti içinde hem de Gölbaşı halkı nazarında sevilen bir siyasetçi olarak siyasi hayatına devam etmektedir.

Serkan AYDOĞAN aynı zamanda 2000- 2019 yılları arası Ankara Büyük Şehir iştiraki BUGSAŞ AŞ’nin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı. 2021 2023 yılları arasında AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yrd. Danışmanlığı yapan AYDOĞAN halen AK Parti Gölbaşı meclis üyesi olarak görevine devam etmekte.